skip to main
|
skip to sidebar
Gürkan Okur
Blog
26 Aralık 2007 Çarşamba
Pasazade
Pasazade yemegimiz icin ihtiyacimiz olan malzemeler:
Dana eti (yagsiz, siniri alinmis)
Kizarmis patlican
Sogan
Biber
Kasar
Salca
Sivi yag
Pasazade yapilisi icin asagidaki videomuzu izleyebilirsiniz. Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Arşivi
►
2008
(201)
►
Şubat
(193)
►
Ocak
(8)
▼
2007
(461)
▼
Aralık
(16)
Dana Stranagoff
Saray Kebabi
Pasazade
Pilic Kievski
Portakalli Ordek
Mereng Tatlisi
Tavuklu Firin Makarna
Bogurtlenli Cheescake
Havuc salatasi
Terbiyeli Eksili Kofte
Cokertme
Hurrem Sultan
Lahana Dolmasi
Ayva Tatlisi
Elmali Kurabiye
Muzlu Kek
►
Kasım
(53)
►
Ekim
(115)
►
Eylül
(277)
Hakkımda
Gürkan Okur
Profilimin tamamını görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder